napisał:Gabryś, jeździsz po forum na forumowej szmacie od miesięcy i zdziwiony,
że konto zablokowali.
- Jak tam z Miśkiem Miroszką?
- Doszedłeś do kasy \"należnej\"?
- Czy się stoi, czy się leży 2000 się należy 
- Oskarżyłeś go publicznie na fb, ponoć zniknąłeś z kontaktu z nim.
Ooo, następny z klanu szmacianego, ale mam humor, chociaż tu gdzie jestem pada jak z cebra.
Odpowiadam:
- Nie wiem kto to jest jakiś tam Misiek Miroszka, wiem natomiast iże jest taka wieś koło Gniezna właśnie Miroszka.
- Miałem dobrego i zaangażowanego Konsultanta z bemanningu, który znalazł dla mnie, parę projektów w zastępstwie wakacyjnym to i coś tam zarobiłem.
- Przygłupie FORUMOWY, jak widać nie dociera do ciebie fakt iż jestem już niestety, Norweskim Emerytem i posiadam BARDZO skromny, ale jednak, stały ZASIŁEK EMERYTALNY.
Dlatego też ten ironiczny wpis świadczy jedynie o twojej nieudolnej acz złośliwości, która akurat wisi mi jak cygańskie korale.
- Nikogo NIE OSKARŻYŁEM, ani też nie zniknąłem z faceśmacebarabace, a jedynie stwierdziłem niezbity fakt.
Ponieważ gość dał ogłoszenie iż poszukuje pracownika i na PW, napisał iż daje legalną umowę o pracę, co jest KŁAMSTWEM, KARALNYM PRZEZ INSPEKCJĘ PRACY!!!.
O ile taki fakt zgłosi się do IP, przedkładając taką umowę.
Ponieważ posiada firmę jednoosobową, BEZ PRAWA ZATRUDNIANIA innych pracowników.
I tyle, ten konkretny OSZUST, sam się ośmieszył i wycofał rakiem, likwidując swoje ogłoszenia. Natomiast moje informacje nadal widnieją tam gdzie je zamieściłem.
COŚ jeszcze?